2008. október 17., péntek

Gazdagodjon meg !

Ön ugye jár minden nap bevásárolni? Ha mást nem is csupán kenyeret tejet vagy valamilyen gyümölcsöt. Ezek a vásárlások apróságnak tünnek, ám a sok kicsi sokra megy!
Mit szólna hozzá, ha a sok kicsi vásárlásának - a nagyobbakról nem is beszélve - a sok kicsi része visszakerülne a bankszámlájára ?

Mindez HIVATALOSAN megvalósitható!

Önnek nincs más teendője, mint bővebb információkért ellátogatni a sciennet.com web oldalra és ott a prezentáció menü pontban meghallgatni a részletes rendszer ismertetőt.

Amennyiben a hallotak megnyerték a tetszését 1 perc alatt kitölthető a semmilyen következményekkel, befizetési kötelezetséggel nem járó regisztráció.
Az ajánló rovatba kérem beirni - hogy a rendszer elfogadja a regisztációját - a H032376 ID számot. Ezzel meg is történt a rendszerhez való csatlakozása.

A regisztráció kitöltése után e-mail-ben megkapja a saját ID kódját amelynek kinyomtatása után bátran mehet vásárolni az egyre bővülő termékpartnereinkhez, azzal a biztos tudattal, hogy elköltött pénzének egy része visszakerül ÖNHÖZ.

És, hogy hogyan lehet meggazdagodni ebből. Elárulom ! Úgy, hogy másoknak is felajánlja ezt a nagyszerű lehetőséget, s igy az ő általuk elköltött pénz egy része is az ön számláján landol.

Amennyiben a prezentációban elhangzottaknál is több információra lenne szüksége ugy kérem keressen meg a babusajozsi@citromail.hu e-mail cimen, a babusa.jozsef1 skype vonalon vagy a 06-20-510-45-15-ös telefonon

Nincsenek megjegyzések: